100%-os gyümölcslevek
Ingyenes kiszállítás
15 ezer forint felett
Fekete berkenye rendelés

A fekete berkenye igazi vitaminbomba

BerkenyeléA fekete berkenye (más néven ’arónia’) Az USA és Kanada keleti vidékéről származik. Az észak-amerikai kontinens őslakosai már évszázadokkal korábban ismerték a bogyók egészségügyi előnyeit.

A manapság népszerű termék a fekete berkenyéből készült gyümölcslé, amely számos pozitív hatást képes kifejteni az emberi szervezetben. Mindez nagyban köszönhető a bogyók különleges vitamintartalmának.

B-vitaminok

A fekete berkenyének jelentős a B2 -, B3 -és B6-vitamin tartalma. A B-vitaminok általános ismérve, hogy beindítják az anyagcsere folyamatokat, hozzájárulnak a bőr és az agyi működés egészségéhez, továbbá energiát szolgáltatnak a test sejtjeinek. A B-vitaminokat folyamatosan pótolni kell.

A B3-vitamin összetett jótékony hatások sorozatával rendelkezik. Hatása van a növekedésre és a szaporodásra. Javítja a köröm és a bőr egészségét. Továbbá szájunk egészségét is támogatja azáltal, hogy elősegíti a nyelv gyógyulását, és a friss leheletet. Szükséges az idegrendszer megfelelő működéséhez. Vérnyomáscsökkentő és fokozz a keringést.

A B6-vitamin elengedhetetlen a vörösvérsejtek termelődéséhez, és segíti a zsírok és fehérjék jobb felszívódását. Bármilyen meglepő, támogatja a nukleinsavak (RNS és DNS) előállítását.

C-vitamin

A C-vitamint az „egészség vitaminjának” is nevezhetjük.
Mivel a szervezetből könnyen kiürül, pótlásáról folyamatosan gondoskodni kell. Immunerősítő és antioxidáns hatása ismert. Több allergiás panaszt kiváltó anyag kártékony hatását mérsékeli.

E-vitamin

Az E-vitamin, vagy más néven ’tokoferol’ szükséges védőfaktorként az oxidáció-ellenes folyamatokhoz, valamint az öregedési folyamatok lassításához. Egyes kutatók feltételezése szerint az E-vitamin a nemi működéshez is szükséges tápanyag.

P-vitamin

A fekete berkenye P -és K1-vitamin tartalma segíti a normális véralvadást vitaminokkal együtt. A gyümölcsök közül a fekete berkenyének a legmagasabb a P-vitamin tartalma.
A P-vitamin a vérkeringést, és a sejtek falán történő anyagcserét egyaránt felélénkíti.

Berkenyelé

Ide érdemes továbblépni az oldalon:

Berkenye

BERKENYELÉ ár:
Fekete berkenye
100%-os » 1000ml
= 3 571 ft / üveg
Megnézem a többi termék árát »

Jogi nyilatkozat (Prominent Disclaimer): Az oldalon megtalálható információk, oktatási célt szolgálnak. Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy az oldalon taglalt termékek, nem helyettesitík a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Bármely készítményre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. Kérjük vegye figyelembe, hogy az oldalon megtalálható információk, az egészségügyi hatóságok által nem ellenőrzöttek. Kérjük vegye figyelembe, hogy az aktuális hatályban lévő magyarországi és közösségi törvények alapján, az étrend-kiegészítők és élelmiszerek nem rendelkeznek semmilyen gyógyhatással, így nem alkalmasak betegségek kezelésére, vagy megelőzésére. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.

BioFitness.hu © Minden jog fenntartva